Llibres de lectura Infantil i Juvenil

Adrià Pendragó
i el Sant Grial |

La saga de llibres creats per a treballar totes les tipologies textuals.

Fitxa tècnica

Característiques

Sinopsi

I l'aventura comença així...

Adrià Pendragó passejava per una llibreria amb el seu avi quan, de sobte, va ensopegar amb un llibre que li canviaria la vida per sempre. Del llibre va sorgir una llum màgica, una mena d’encanteri, que el va traslladar fins a Britània, on havia estat seleccionat pel Sant Grial per participar en les proves d’accés a l’orde de Merlí.

Un cop allà, havia de superar quatre proves per ser admès com a mag. Però un gir inesperat farà que sigui acusat del robatori de la gemma màgica del Grial el dia abans de les proves. Feia 850 anys que ningú no havia intentat robar-la. Amb la sospita que l’Adrià hauria pogut estar manipulat per les forces del mal, el Gran Mestre organitzarà un equip, format per l’Adrià i els seus amics, i capitanejat per Lady Percival, per recuperar la gemma màgica. La seva missió serà trobar les 4 cartes d’Astaroth per aconseguir trencar la màgia rúnica que reté la gemma del Grial, oculta a la cova de la muntanya de Tost. L’Adrià i els seus amics s’embarcaran en una aventura plena de màgia i misteri per recuperar la gemma del Sant Grial, però els mags de l’orde de la Lluna Negra no els ho posaran fàcil.

Podran l’Adrià i els seus amics recuperar la gemma robada pels mags obscurs?

Llegeix els 5 primers capítols

Mostra en català

Mostra en castellà

Autors

Mario Serrano: (Lleida, 1978) Mestre amb 20 anys d’experiència en el sector educatiu. Assessor i formador per a centres educatius. Ha realitzat multitud de conferències sobre planificació, avaluació i neuroeducació arreu d’Espanya. Dissenyador de materials didàctics per a escoles. Cofundador de Doqua Group i creador de la història d’Adrià Pendragó.

Jorge Gamero: (Barcelona, 1965) Va ser professor de Llengua i Literatura Castellana a Educació Secundària. És escriptor i resenyista. Des de l’any 1994 treballa al sector editorial educatiu. Ha publicat tres llibres de relats i altres publicacions d’autoria col·lectiva. A més, és l’autor de Simón, no; Saimon (Loqueleo), de Tòquio al cor (Jollibre) i és coautor de la història d’Adrià Pendragó.

Doqua Teachers Solutions, SL

B25710427

Contacte

🗓 Dll-Dv | 9-15h

📍C. Pere Cabrera, 16 4F Lleida

📩 hola@doquaedu.com

📲 973 720 554 | 649 847 913

Obrir xat
💬Necessites ajuda (9-15h dl-dv)
Hola! 🙋🏼‍♀️
Podem ajudar-te tan si tens dubtes com si ja és centre Doquaedu i t'hem d'assessorar. Envia'ns un missatge i et contestem l'abans possible.