Adria_Pendrago_logo_catala 600px

Adrià Pendragó i el Sant Grial

Adrià Pendragó i el Sant Grial és un llibre de lectura creat per a treballar totes les tipologies textuals. És el primer de quatre llibres que narren la història d’un noi de primària que, el dia de Sant Jordi, viatja al món de Camelot per convertir-se en mag.  

És la versió ampliada de les aventures que Doquaedu explica al videojoc educatiu del mateix nom, disponible aquí

Sinopsi

Adrià Pendragó passejava per una llibreria amb el seu avi quan, de sobte, va ensopegar amb un llibre que li canviaria la vida per sempre. Del llibre va sorgir una llum màgica, una mena d’encanteri, que el va traslladar fins a Britània, on havia estat seleccionat pel Sant Grial per participar en les proves d’accés a l’orde de Merlí.

Un cop allà, havia de superar quatre proves per ser admès com a mag. Però un gir inesperat farà que sigui acusat del robatori de la gemma màgica del Grial el dia abans de les proves. Feia 850 anys que ningú no havia intentat robar-la. Amb la sospita que l’Adrià hauria pogut estar manipulat per les forces del mal, el Gran Mestre organitzarà un equip, format per l’Adrià i els seus amics, i capitanejat per Lady Percival, per recuperar la gemma màgica. La seva missió serà trobar les 4 cartes d’Astaroth per aconseguir trencar la màgia rúnica que reté la gemma del Grial, oculta a la cova de la muntanya de Tost. L’Adrià i els seus amics s’embarcaran en una aventura plena de màgia i misteri per recuperar la gemma del Sant Grial, però els mags de l’orde de la Lluna Negra no els ho posaran fàcil.

Podran l’Adrià i els seus amics recuperar la gemma robada pels mags obscurs?

AP-llibre2

Llegeix els 5 primers capítols

A continuació tens disponibles els 5 primers capítols de les dues edicions disponibles del llibre: la versió en català i la versió en castellà. Fes clic a la imatge i endinsa’t en el món màgic d’Adrià Pendragó!

Mostra en català

Mostra en castellà

Autors

Mario Serrano: (Lleida, 1978) Mestre amb 20 anys d’experiència en el sector educatiu. Assessor i formador per a centres educatius. Ha realitzat multitud de conferències sobre planificació, avaluació i neuroeducació arreu d’Espanya. Dissenyador de materials didàctics per a escoles. Cofundador de Doqua Group i creador de la història d’Adrià Pendragó.

Jorge Gamero: (Barcelona, 1965) Va ser professor de Llengua i Literatura Castellana a Educació Secundària. És escriptor i resenyista. Des de l’any 1994 treballa al sector editorial educatiu. Ha publicat tres llibres de relats i altres publicacions d’autoria col·lectiva. A més, és l’autor de Simón, no; Saimon (Loqueleo), de Tòquio al cor (Jollibre) i és coautor de la història d’Adrià Pendragó.

Fitxa tècnica

Solucionem les necessitats dels docents

🥑 Doqua Teachers Solutions, SL

📍C. Pere Cabrera, 16 4F Lleida

Contacte

📲 973 720 554 | 621 353 339

📩 hola@doquaedu.com

🗓 Dl-Dv | 9-15h

Obrir xat
💬Necessites ajuda (9-15h dl-dv)
Hola! 🙋🏼‍♀️
Doquaedu és una caixa d'eines per a l'àrea de català, de castellà o la comprensió lectora.
Explica'ns en què et podem ajudar.