Qui som

adrian pendragon

Qui som

Ara Doqua també és a l'aula

Ja fa 17 anys que acompanyem al Professorat amb formació i a les editorials amb materials didàctics i assessorament pedagògic. Aquest és un petit tast de la nostra història.

L'equip pedagògic

Mario Serrano

Mario Serrano

Mestre amb 20 anys d'experiència en el sector educatiu. Assessor i formador per a centres educatius. Ha realitzat multitud de conferències sobre planificació, avaluació i neuroeducació arreu d'Espanya. Dissenyador de materials didàctics per a escoles. Cofundador de Doqua Group i autor de la història d'Adrià Pendragó.
Esther Vázquez

Esther Vázquez

Pedagoga centrada en la renovació pedagògica, l'aplicació de metodologies actives, la formació docent i el disseny de materials educatius. Ha treballat i gestionat l'equip pedagògic en el disseny, creació i implementació de diferents projectes editorials i de renovació a les aules.
Anna Jubete

Anna Jubete

Pedagoga i formadora especialitzada en la implementació de metodologies actives en centres educatius des de fa més de 15 anys. Ha gestionat la creació de productes editorials destinats a l'educació reglada.
Patricia Compañó

Patricia Compañó

Pedagoga i professora a la UB. Suma més de 14 anys d'experiència com a formadora i assessora per a centres en didàctica i avaluació. Ha treballat en projectes editorials a nivell estatal i ha liderat equips pedagògics en plataformes digitals educatives.
Dra. Inma Escudero

Dra. Inma Escudero

Professora Titular al Departament de Psicologia Evolutiva i de l'Avaluació a la UNED. Ha realitzat estàncies d'investigació en diferents centres internacionals de gran prestigi. S'especialitza en la comprensió lectora, l'avaluació i en tot el terreny de la lectura i els models de representació.
Mariana Morales

Mariana Morales

Professora de Secundària i batxillerat durant més de 15 anys. Consultora Educativa independent per a institucions i centres educatius d'arreu d'Espanya. Col·labora en diferents postgraus universitaris de diverses institucions i ha intervingut en més de 70 centres educatius ajudant als seus claustres docents.

Col·laboració logística

La Torxa és una associació sense ànim de lucre que aposta pel treball i la integració laboral de les persones amb alt risc d'exclusió social. Aquesta entitat participativa s'encarrega de fer arribar tot el material de Doquaedu a les escoles.