Qui som

adrian pendragon

Qui som

Ara Doqua tamb茅 茅s a l'aula

Ja fa 17 anys que acompanyem al Professorat amb formaci贸 i a les editorials amb materials did脿ctics i assessorament pedag貌gic. Aquest 茅s un petit tast de la nostra hist貌ria.

L'equip pedag貌gic

Mario Serrano

Mario Serrano

Mestre amb 20 anys d'experi猫ncia en el sector educatiu. Assessor i formador per a centres educatius. Ha realitzat multitud de confer猫ncies sobre planificaci贸, avaluaci贸 i neuroeducaci贸 arreu d'Espanya. Dissenyador de materials did脿ctics per a escoles. Cofundador de Doqua Group i autor de la hist貌ria d'Adri脿 Pendrag贸.
Esther V谩zquez

Esther V谩zquez

Pedagoga centrada en la renovaci贸 pedag貌gica, l'aplicaci贸 de metodologies actives, la formaci贸 docent i el disseny de materials educatius. Ha treballat i gestionat l'equip pedag貌gic en el disseny, creaci贸 i implementaci贸 de diferents projectes editorials i de renovaci贸 a les aules.
Anna Jubete

Anna Jubete

Pedagoga i formadora especialitzada en la implementaci贸 de metodologies actives en centres educatius des de fa m茅s de 15 anys. Ha gestionat la creaci贸 de productes editorials destinats a l'educaci贸 reglada.
Patricia Compa帽贸

Patricia Compa帽贸

Pedagoga i professora a la UB. Suma m茅s de 14 anys d'experi猫ncia com a formadora i assessora per a centres en did脿ctica i avaluaci贸. Ha treballat en projectes editorials a nivell estatal i ha liderat equips pedag貌gics en plataformes digitals educatives.
Dra. Inma Escudero

Dra. Inma Escudero

Professora Titular al Departament de Psicologia Evolutiva i de l'Avaluaci贸 a la UNED. Ha realitzat est脿ncies d'investigaci贸 en diferents centres internacionals de gran prestigi. S'especialitza en la comprensi贸 lectora, l'avaluaci贸 i en tot el terreny de la lectura i els models de representaci贸.
Mariana Morales

Mariana Morales

Professora de Secund脿ria i batxillerat durant m茅s de 15 anys. Consultora Educativa independent per a institucions i centres educatius d'arreu d'Espanya. Col路labora en diferents postgraus universitaris de diverses institucions i ha intervingut en m茅s de 70 centres educatius ajudant als seus claustres docents.

Col路laboraci贸 log铆stica

La Torxa 茅s una associaci贸 sense 脿nim de lucre que aposta pel treball i la integraci贸 laboral de les persones amb alt risc d'exclusi贸 social. Aquesta entitat participativa s'encarrega de fer arribar tot el material de Doquaedu a les escoles.